KVAŠÁK

Obohať svůj jídelníček o fermentovanou zeleninu

Pojď s námi prozkoumat tajemství fermentace a objev, jak snadno si můžeš připravit vlastní kvašené potraviny, které jsou plné vitamínů, minerálů a prospěšných bakterií. Přihlaš se na náš fermentační workshop a nauč se s námi tuto tradiční konzervační metodu, která promění obyčejnou zeleninu v chutný a výživný poklad.

Na KVAŠÁKU se naučíš

Základy fermentace
Jak vybírat suroviny
Připravit různé druhy fermentovaných pokrmů a nápojů
Jak správně skladovat a servírovat kvašené potraviny
Naše osvědčené tipy a triky pro úspěšnou fermentaci

5 důvodů, proč si KVAŠÁK nenechat ujít

1. Fermentované potraviny podporují trávení, imunitu, detoxikaci a celkovou pohodu
2. Kvašená zelenina dodá tvým pokrmům jedinečný a výrazný charakter, který zaujme každého gurmána ;)
3. Naučíš se připravit vlastní fermentované potraviny a ušetříš peníze za kupované produkty
4. Fermentace je zábava!
5. Díky fermentaci snižuješ množství potravinového odpadu a podporuješ tak ekologický způsob života

 

Nečekej a přihlaš se mezi zájemce o další termín našeho KVAŠÁKU! Ozveme se ti, hned jakmile ho vypíšeme. :) Do poznámky nám můžeš napsat, jestli tě láká naučit se fermentovat něco konkrétního a jaké máš s fermentováním zkušenosti. Těšíme se na tebe!

Žanet a Karol

 

Nezávazná přihláška na fermentační workshop

 

Vyplněním přihlásky dáváš souhlas k zasílání mých emailů. Údaje z formuláře nebudou předány žádné třetí straně. Z emailů je možné se kdykoliv odhlásit.

Reference účastnic Kvašáku ♡

Stále váháš jestli se přihlásit?
Nemusíš, přihláška je nezávazná. ;)

Nezávazná přihláška na fermentační workshop

 

Vyplněním přihlásky dáváš souhlas k zasílání mých emailů. Údaje z formuláře nebudou předány žádné třetí straně. Z emailů je možné se kdykoliv odhlásit.

TOP